Business Intelligence

Business intelligence van Compedit helpt je om jouw data te vertalen naar relevante inzichten en voorspelbaarheid. Dit geeft je de tools om weloverwogen keuzes te maken en data-gedreven te sturen. Onze oplossing biedt een custom made dashboard, veilig en schaalbaar in de cloud.

Business Intelligence Koppelingen

Staat uw softwarepakket er niet tussen? Neem onderaan de pagina contact op.

Business Intelligence Rapportage

Inventarisatie

Voordat we aan de slag gaan, is het cruciaal om te bepalen wat de doelen en belangrijkste prestatie-indicatoren (KPI's) zijn voor jouw organisatie. We moeten ook vaststellen welke van deze doelen en KPI's het grootste effect hebben op je resultaten en terugverdientijd (ROI).

Planning & concepten

Om de doelen en KPI's van jouw bedrijf of organisatie te behalen, is het belangrijk om te weten welke data nodig is en waar deze data vandaan moet komen. Compedit inventariseert welke data nodig is en welke data al beschikbaar is, aan de hand van de metrics.

Techniek & realisatie

Daarna gaat Compedit aan de slag met het integreren van de verschillende databronnen en het opstellen, testen en valideren van rapportages.

Lancering & onderhoud

Bij het afronden van de rapportages verzorgt Compedit ook een korte training voor de betrokken afdelingen en medewerkers om te laten zien hoe de rapportages gebruikt kunnen worden.

Business Intelligence

Krijg grip op je data

In deze snel veranderende wereld, waarbij technologie steeds belangrijker wordt, hebben we vaak ongemerkt toegang tot een schat aan informatie. Maar om deze schat te kunnen benutten, is het essentieel om grip te krijgen op je data. Daarom beginnen we altijd met het migreren van je data naar een Datawarehouse in de Cloud.

Van data naar inzicht

Nadat de data op een modulaire manier is opgeslagen in het Datawarehouse, vertalen we stapsgewijs jouw wensen naar relevante inzichten. We overbrengen de juiste data naar de Data Factory, voegen hier onze best practices aan toe en combineren dit met jouw business rules. Vervolgens bouwen we geleidelijk aan de rapportages met stuurinformatie, zodat we constant waarde kunnen toevoegen en jouw budget kunnen waarborgen.

Power BI Dashboard

Of je nu dashboards op operationeel, tactisch of strategisch niveau wilt, wij zorgen ervoor dat je de juiste dashboards krijgt. Bijvoorbeeld, wil je dagelijkse beslissingen kunnen nemen, inzicht hebben in je financiƫn of het groeipotentieel van je organisatie kunnen voorspellen? Door gebruik te maken van Microsoft Power BI, kunnen we elk gewenst dashboard voor je realiseren.

Maak je team BI-proof

Wil je jouw team BI-proof maken? Dat kan! We bieden verschillende soorten trainingen aan, van basis tot gevorderd en voor zowel business als IT. Neem contact op voor een passende training op jouw locatie. Of wil je liever hands-on ondersteuning van experts? Ook dat is mogelijk. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Neem contact op

    error: Content is protected !!